Δραστηριότητα

activities

Δραστηριότητα

Η Sunrise αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την προμήθεια και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων κάθε τύπου και μεγέθους «με το κλειδί στο χέρι» (turn-key).

Έργα Μεγάλης Κλίμακας

Η  SunRise ειδικεύεται στην κατασκευή έργων μεγάλης κλίμακας. Με την τεχνογνωσία της και το άρτια εκπαιδευμένο μελετητικό της τμήμα καθώς και με τις στρατηγικές της συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες κατασκευής εξοπλισμού, είναι σε θέση να κατασκευάζει εμπρόθεσμα άρτια τεχνικά πάρκα με εξαιρετικά υψηλή σχέση τιμής/απόδοσης.

Επαγγελματικές  Εγκαταστάσεις (commercial rooftops)

Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις μεγάλης ισχύος επί στέγης βιομηχανοστασίων, αποθηκών, logistic centers κ.ά. Η SunRise με την πολυετή εμπειρία της προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις για την κατασκευή έργων σε στέγες επαγγελματικών εγκαταστάσεων χωρίς να εμποδίζει ή διακόπτει την βιομηχανική δραστηριότητα, πραγματοποιώντας την επένδυσή σας χωρίς να μειώνει την κερδοφορία της κύριας επιχείρησής σας.

Τομέας Επενδύσεων

Η SunRise αξιοποιώντας τον ηγετικό της ρόλο στην αγορά σας βοηθάει να επενδύσετε στην αξιοπιστία και τις υψηλές αποδόσεις των φωτοβολταϊκών συστημάτων ακόμα και αν δεν έχετε προλάβει να βγάλετε άδεια.

Εγκαταστάσεις για Ιδιώτες Επενδυτές

Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις για ιδιώτες, που επιθυμούν αν επωφεληθούν από την σίγουρη απόδοση μίας επένδυσης στα φωτοβολταϊκά.

Αγροτικές εγκαταστάσεις

Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έως 100kWp επί εδάφους, οι οποίες απευθύνονται σε αγρότες σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3851/10.

Λειτουργία & Συντήρηση (Ο&Μ) – Διαχείριση Έργων (PV Management)

Σε μία μακροχρόνια επένδυση όπως είναι τα φωτοβολταϊκά συστήματα η καλή και συνεπής συντήρηση είναι απαραίτητη. Με τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών λειτουργίας και συντήρησης φωτοβολταϊκών σταθμών, με σύναψη συμβολαίων O&M της SunRise, απολαμβάνεται τα μέγιστα δυνατά κέρδη από την επιχείρησή σας, χωρίς άγχος.

Ανάπτυξη Έργων – Χρηματοδοτήσεις – Συνεπενδύσεις

Η SunRise πιστή στην φιλοσοφία της βάζει τον πελάτη πρώτο και βοηθάει στην πραγματοποίηση των επενδύσεών του.

Ανάπτυξη Ξένων Αγορών

Η SunRise διατηρώντας την πρωτοπορία της επεκτείνετε και στο εξωτερικό ανοίγοντας νέα γραφεία στο Βουκουρέστι.

Οικιακές Εγκαταστάσεις

Μέσω ενός δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, η Sunrise αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες ή ταράτσες κτιρίων (κύριες ή εξοχικές κατοικίες και πολυκατοικίες). Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης τη διαδικασία αδειοδότησης και τη διασύνδεση με τη ΔΕΗ, καθώς και τη διαδικασία της τραπεζικής δανειοδότησης, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης.

our_services